CONDICIONS DE VENDA

L'Associació el món TIC com associació sense ànim de lucre i amb el fi de fomentar l'ús de les últimes tecnologies a les micro empreses i les pimes, nomès subministra equips i serveis a aquestes, com poden ser autònoms i petites societats. NO VENEM A PARTICULARS.

Els preus que mostrem al web son amb IVA no inclòs, sent a la cistella on es mostra el detall del mateix.

FORMES DE PAGAMENT

TARGETA DE CRÈDIT:

Pots Efectuar els teus pagaments mitjançant Targeta de Crèdit o de Dèbit, tenint en compte el següent:
1- Per a la teva seguretat el Titular de la Targeta ha de ser el mateix que el destinatari de la comanda (no acceptarem pagaments amb targeta de crèdit si el titular de la mateixa és diferent del destinatari de la comanda).
2- Aquest Sistema de pagament portarà un recàrrec del 1% del Total de la teva compra.
3- En efectuar el pagament amb Targeta de Crèdit et connectaràs directament al Servidor Segur de l'Entitat Bancària que fa la gestió, cicloTIC NO GUARDA, CÒPIA, EMMAGATZEMA NI POT VEURE LES DADES DE LA TEVA TARGETA EN CAP MOMENT DEL PROCÉS DE PAGAMENT.

PAYPAL (pròximament):

Els teus pagaments de la forma més ràpida i segura!

La nostra adreça de pagament és: *****@*********.cat

Les comandes pagades amb Paypal s'enviaran EXCLUSIVAMENT al nom i adreça que constin en el compte de Paypal del comprador.

TRANSFERÈNCIA / Ingrés en compte bancari:

Has d'ingressar l'import de la comanda més les despeses d'enviament en el nostre compte del BBVA: ES7201823498010201669589

En fer l'ingrés s'ha d'indicar el teu nom i núm. de comanda com a referència/remitent, és l'única forma que tenim de saber que ens has fet l'ingrés i t'estalviaràs esperes.

MODALITATS, COSTOS I TERMINIS DE LLIURAMENT

La modalitat d'enviament serà per transportista o els mateixos tècnics que es desplacin al teu domicili segons el tipus de comanda.
El cost del lliurament en tots els casos serà de 9,92 € més I.V.A.
El termini de lliurament mitjà de la majoria de les comandes és 7 dies des que confirmem el pagament del teu encàrrec, encara que depenent de molts factors alguns articles poden sofrir retards.

La majoria de productes que oferim al web, en rebre la teva comanda i confirmar el seu pagament, nosaltres ho demanem a fàbrica o majorista. Ho rebem en un parell de dies i llavors configurem, testegem, etc. Una vegada ens assegurem en el possible que tot és correcte, fem l'enviament final al teu domicili.

DEVOLUCIONS DE COMANDES / ANUL·LACIONS

No admetem cap tipus d'anul·lació per cap concepte, ja que a nosaltres tampoc ens els admeten els fabricants o majoristes, així que tingues en compte el nostre sistema de treball abans de fer les teves comandes.

NO OBLIDIS LLEGIR DETALLADAMENT LA NOSTRA SECCIÓ DE CONDICIONS DE VENDA I GARANTIES ABANS DE FER LES TEVES COMPRES A LA NOSTRA WEB, ES DETALLEN CLARAMENT ELS TERMINIS DE LLIURAMENT MITJANS, DESPESES D'ENVIAMENT I TOTA LA INFORMACIÓ NECESSÀRIA QUE HAS DE SABER ABANS DE COMPRAR PER INTERNET.

Davant qualsevol dubte o problema contacta'ns!

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

En realitzar una comanda a www.ciclotic.cat les teves dades s'incorporen a un fitxer automatitzat de l'Associació el món TIC. Aquest fitxer es podrà utilitzar per cicloTIC per comunicar-se amb tu ÚNICAMENT per informar-te de promocions, notícies, o assumptes relatius a la teva relació comercial amb cicloTIC

CONTRACTE DE VENDA A DISTÀNCIA

El present contracte es regeix per la legislació espanyola aplicable. Les parts acorden sotmetre's per a la resolució de qualsevol controvèrsia, conflicte, o reclamació derivada del present contracte als jutjats i tribunals de MANRESA.
El comprador entén, accepta i confirma haver-hi llegit totes les garanties, terminis de lliurament, despeses d'enviament segons modalitat triada i està obligat al pagament de la comanda al moment d'efectuar-ho segons els termes de pagament triats pel mateix.

Condicions de devolució segons Directiva 2011/83/UE

Tornar a la pàgina principal