QUI SOM

Benvingut a la teva web!

cicloTIC, Mega Gestió i TPV.systems son noms comercials vinculats a l'Associació el món TIC

A ciclotic.cat apostem per la modernització i l'ús de les últimes tecnologies a les micro empreses i les pimes. Per això, de la mà de l'Associació el món TIC t'oferim tot tipus de productes especialitzats que difícilment trobaràs a les tendes tradicionals d'informàtica o grans «supermercats».

El nostre servei és rigorós i professional, és per això que posem un especial èmfasi a cuidar tots els detalls (embalatges de qualitat, informació veraç i continuada i especialment el contacte directe amb tots els nostres amics i clients), busquem qualsevol producte relacionat amb la tecnologia, assessorem i formen contínuament sobretot el que pot fer que la teva empresa funcioni millor.

Aquest servei exclusiu al nostre país, és fruit del treball dels professionals que formem CICLOTIC.CAT i MONTIC.CAT i als nombrosos contactes que al llarg de la nostra dilatada experiència hem anat fent i bàsicament a la confiança que com la teva, cada dia ens encarrega que els seus sistemes informàtics, els manteniments, formació, ... necessaris perquè les seves estructures funcionin, nosaltres ens encarreguem de tot.

A CICLOTIC.CAT tens, entre altres, l'avantatge de parlar el teu idioma, aclarir sense problemes i amb un llenguatge senzill els teus dubtes i la tranquil·litat que dóna saber que estàs tractant amb una empresa professional i rigorosa que dóna la cara davant qualsevol incidència i resol tots els assumptes amb celeritat, no som cap sucursal de cap empresa, som d'aquí, com tu, i donem treball a la gent d'aquí.

Recorda: Pots trucar-nos o escriure'ns sempre que consideris necessari per resoldre dubtes, informar-te de novetats, demanar formació, l'estat de les teves comandes, terminis de lliurament, preus, etc.

I volem seguir millorant, és per això que agraïm, molt més del que penses, que contactis directament amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a: comercial@montic.cat

Per expressar els teus dubtes, queixes i comentaris, t'atendrem personalment com et mereixes.
I ara dóna-li un bon repàs a la web, esperem que trobis el material que desitges, i si no és així, escriu-nos ara mateix i t'ho buscarem!

Gràcies per la teva confiança!
L'EQUIP DE CICLOTIC.CAT

ciclotic.cat és una web del grup:
ASSOCIACIÓ EL MÓN TIC.
N.I.F.: G67052365
C/ de Concepció Arenal, 165
08027 Barcelona
Inscrita a la secció 1a del Registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya.

Tots els drets reservats.

Tornar a la pàgina principal